Inzichtcoach

Logopedie Schoten

Inzichtcoach

Annelies Van Och

Is het al even hetzelfde liedje? Eentje dat te maken heeft met jezelf en je gedachten, je relatie of je loopbaan? Je denkt nu aan een specifiek verhaal, wat zou de titel hiervan kunnen zijn? Als je op een kruispunt staat in verband met je loopbaan, je relatie of met jezelf help ik je graag vooruit of helpen stilstaan bij wat er nu aan de hand is. Zie het als een wandeling waarbij ik naast je wandel en je tot inzichten komt, maar jij het tempo bepaalt. Spiegels zijn niet enkel van glas, ik help je jezelf terug te zien en je mee richting aangeven als je deze even kwijt bent, of sterker wil voelen. 


Wat bied ik jou? Een kennismakingsgesprek waarin we uitgebreid bespreken waar je meer inzicht in wil krijgen. Daarna gaan we aan de slag in volgende gesprekken. Dit in een veilige omgeving waar rust, emotie en jezelf zijn prioriteit krijgen.

Spraakstoornissen

Over mij

Ik ben Annelies Van Och en ik heb gezinswetenschappen gestudeerd. Na mijn studies heb ik in verschillende jobs ervaring opgedaan. Ik heb gewerkt met kinderen, jongvolwassenen en volwassenen. In mijn vrije tijd volg ik regelmatig extra opleiding zoals bussinescoaching, autismespectrumstoornissen, stressmanagement en nog veel meer. 


Je kan bij mij terecht voor: 

  • Relatiecoaching

  • Loopbaanbegeleidng

  • Inzichtscoaching (Wie ben ik en waar wil ik naartoe?)

Tarieven

Ik werk met volgende tarieven:

  • Kennismakingsgesprek (1u): €57

  • Vervolggesprek (1u):  €49